use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebraiseerde kalkoen met bospaddestoelen

Gebraiseerde kalkoen met bospaddestoelen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    1 uur 15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 wortelen
  • 1 laurierblad
  • 4 dl Knorr Bouillonketeltje kip
  • takjes salie
  • 800 g kalkoenfilet
  • tijmtakjes
  • 2 glaasjes rode wijn
  • peper
  • 1 grote ui
  • 600 g bospaddestoelen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het in 2 eetlepels Solo. Snij de wortelen en de ui in kleine stukjes en voeg dit bij het vlees. Voeg ook tijm en laurier toe.
  2. Overgiet dit met de bouillon en de wijn en zet een deksel op de pan.
  3. Laat het langzaam garen op een laag vuur gedurende minstens 1 uur.
  4. Haal het vlees uit de pan en laat de jus inkoken tot een licht gebonden saus.
  5. Zeef dit en breng op smaak met zout en peper. Reinig de bospaddestoelen. Bak ze op een hoog vuur in de resterende Solo. Voeg de versneden salie toe en kruid met zout en peper.
  6. Serveer het vlees met de champignons op 4 borden en lepel er de saus over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.