Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Geblakerde zalm

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Geblakerde zalm
  • 200 g Solo Margarine
  • 4 zalmfilets (à 200 g)
  • 4 el cajunkruiden of 'personal spice' *
  1. Verhit een zware (gietijzeren) pan tot gloeiend heet. Smelt de margarine, haal de zalmfilets erdoor en bestrooi ze royaal met de cajunkruiden of 'personal spice'*.
  2. Bak de visfilets ca. 2 minuten donkerbruin (niet zwart!) in de hete pan. Keer de filets en bak ze nog ca. 2 minuten.
  3. Haal de stukken zalm uit de pan en leg ze op de borden. Verdeel er nog wat extra gesmolten margarine over.
In de cajunkeuken is een gietijzeren pan onmisbaar. Zo'n pan is dan ook een traditioneel bruidscadeau in Cajun Country. Net als bij een wok wordt deze pan ingebrand met olie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.