Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Pel en snij de sjalot. Bak ze eventjes in een beetje Solo Vloeibaar in een steelpan. Voeg er ½ bloemkool in grote roosjes en de gehakte tijm aan toe en laat 10 minuten smelten tot je een compote verkrijgt.
Voeg er de gevogeltefond aan toe en bedek alles met water. Kook ongeveer 20 minuten, mix met een staafmixer of keukenrobot en kruid af.
Vinaigrette van rode biet:
Kook de biet ongeveer 1 uur. Snij ze in kleine dobbelsteentjes en voeg er de olijfolie, de gehakte bieslook en de peper en het zout aan toe.
Fijn sneetje brood:
Snij het brood heel fijn, zoals op de foto, en gril het even in de oven.
Gebakken sint-jakobsnoten:
Bak de sint-jakobsnoten met een eetlepel Solo Vloeibaar zeer kort aan elke kant om ze te kleuren.
Leg de gebakken sint-jakobsnoten op de emulsie van bloemkool en schenk er nog een streepje vinaigrette rond. Werk af met het brood.