use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Frittata met geroosterde groenten en prosciutto
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Frittata met geroosterde groenten en prosciutto

Frittata met geroosterde groenten en prosciutto

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 venkel
  • 1 aubergine
  • 1 rode ui
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 8 eieren
  • 1 scheutje melk
  • 4 plakjes prosciutto (Italiaanse ham)
  • 4 plakjes taleggio (Italiaanse kaas)
  • versgemalen peper
  • zout
  • platte peterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Snijd de venkel en aubergine overlangs in plakjes. Pel de rode ui en snijd hem in halvemaantjes of blokjes. Doe alles in een kom, voeg een eetlepel Solo Vloeibaar toe en meng door de groenten. Kruid met peper en zout. Verhit een grillpan en grill de groenten.
  3. Klop de eitjes los met de melk. Wrijf een ovenschaal in met wat Solo en verdeel er de groenten en kruiden over. Giet het eimengsel erover. Trek de prosciutto in reepjes, verkruimel de taleggio en verdeel beiden over de eieren. Bak de frittata ongeveer 20 minuten in de oven tot de eieren gestold zijn, maar nog lichtjes vochtig zijn.
  4. Hak de platte peterselie fijn, bestrooi er de frittata mee en serveer meteen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.