Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Bereid het deeg volgens de gebruiksaanwijzing. Vervang wel de melk door water en de boter door 0,5 dl olie. Laat het deeg in een kom afgedekt met folie ca. 20 minuten rijzen.
Bereiding
Verwarm ondertussen de oven voor op 220ºC. Was en halveer de tomaten. Halveer de olijven.
Kneed de oregano door het deeg en laat het nog 5 minuten rusten. Rol het deeg uit tot ca. 1 cm dik en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de olijven en tomaten met de bolle kant in het deeg, besprenkel met de rest van de olie en bestrooi met grof zeezout.
Bak het brood in ca. 20-30 minuten gaar en goudbruin middenin de oven.
Je kunt het brood met allerlei ingrediënten extra smakelijk maken, bijvoorbeeld met zongedroogde tomaatjes, bacon, knoflook, uien, vijgen, zuidvruchten, noten, verse rozemarijn of salie.