use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Flinterdunne Breydelhamrollade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Flinterdunne Breydelhamrollade

Flinterdunne Breydelhamrollade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    4 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • peper en zout
  • 6 kleine stronkjes witloof
  • 8 dunne plakjes breydelham
  • 1 schaaltje verse bieslook
  • 1 potje magere yoghurt

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het witlof in de lengte door en verwijder de harde kern.
  2. Snij de stronkjes vervolgens in dunne reepjes.
  3. Vul de plakjes Breydelham met het witlof en enkele stengels bieslook.
  4. Zorg ervoor dat dit alles wat onregelmatig uitsteekt, dat oogt mooier.
  5. Maak af met een bieslooksaus.
  6. Breng daarvoor yoghurt op smaak met peper, zout en flink wat gehakte bieslook.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.