use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Exotische fruitsla in gebakken tulp (koekje) met een sausje van munt
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Exotische fruitsla in gebakken tulp (koekje) met een sausje van munt

Exotische fruitsla in gebakken tulp (koekje) met een sausje van munt

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 porties exotisch fruit naar keuze (mango, papaja, banaan, kiwi, litchi)
  • 1 limoen
  • 1 eetlepel honing
  • 4 takjes verse munt
  • 20 gr eiwit
  • 20 g Solo Vloeibaar
  • 20 gr bloem
  • 20 gr suiker

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Warm de oven voor op 160°.
Bereiding
  1. Maak een fruitsla van het exotisch fruit. Snij het fruit hierbij niet te klein anders wordt het snel een pap.
  2. Pers de limoen en meng er een lepel honing bij en een scheutje water. Hak de munt fijn en voeg met het sausje bij de fruitsla.
  3. Meng alle ingrediënten voor de tulpjes (bloem, suiker, eiwit en Solo vloeibaar) en smeer het in porties en in een dun laagje deeg op boterpapier.
  4. Bak goudbruin af in de op 160° voorverwarmde oven .
  5. Haal uit de oven en duw ieder koekje als het nog warm is in een kommetje. Zo krijgt het de vorm van een tulp. Laat afkoelen.
  6. Dresseer de fruitsla in de tulpjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.