use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Empanades met kabeljauw en Pesto alla Calabrese
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Empanades met kabeljauw en Pesto alla Calabrese

Empanades met kabeljauw en Pesto alla Calabrese

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 pak filodeeg
  • 1 potje Bertolli Pesto alla Calabrese
  • 400 g kabeljauwfilet
  • sesamzaad
  • Bertolli-olijfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Stoom de kabeljauw in je stoompan of stoomoven in ongeveer10 minuten gaar (bakken in vloeibare margarine of olie mag ook).
  2. Laat afkoelen en verkruimel de vis. Meng met 4 eetlepels pesto.
  3. Neem de filo uit de verpakking en spreid uit op je werkblad. Neem steeds 1 vel en bestrijk lichtjes met olijfolie. Vouw het vel op in vieren,
  4. beleg in het midden met de kabeljauw en vouw dicht tot een pakketje.
  5. Bestrijk de bovenkant met olijfolie. Ga zo door tot al je vulling opgebruikt is, verpak de rest van je filo zorgvuldig zodat het niet uitdroogt. Bestrooi de pakketjes met sesamzaad en bak af in een hete oven op 200°C gedurende ongeveer 15 minuten of totdat de pakketjes goudgeel zijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.