Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Verwarm de oven voor op 200 °C (180 °C voor een heteluchtoven).
Smelt de Solo Patisserie en de chocolade au bain-marie. Voeg de suiker en de vanillesuiker toe en meng alles. Haal de pan van het vuur, zodra de suiker opgelost is.
Voeg één voor één de eieren toe en meng ze snel onder het beslag. Voeg tot slot de bloem en het snuifje zout toe en meng goed.
Plaats in elke cup van de muffinbakvorm twee papieren vormpjes. Verdeel het deeg over de muffinvormpjes en bak ze gedurende een 20-tal minuten in de voorverwarmde oven.
Doe de suiker bij de kersen en warm ze op tot de suiker volledig opgelost is. Los de Maïzena op in een eetlepel water en voeg het bij de kersen. Verwarm en roer tot het sap voldoende is ingedikt.
Als de cupcakes afgekoeld zijn, snijd je met een mes of een lepel een hartje in de bovenkant.
Lepel een beetje afgekoelde kersensaus in het hartje. Snijd daarna een hartvorm uit een stuk papier (diameter: 6 cm), leg het papieren hartje op de cupcake en bestrooi met poedersuiker. Haal dan het papiertje weer weg.