Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Doe de bloem en de rietsuiker in een kom. Voeg de koude in blokjes gesneden Solo toe en kneed met je hand alle ingrediënten door elkaar tot een losse kruimelige structuur. Meng er tenslotte de citroenzeste onder.
Zet even opzij.
Verwarm de oven voor op 180°C
Bereiding fruit:
Schil de rabarber en snij hem in dobbelsteentjes van 1 cm.
Bestrooi de rabarber met de suiker en voeg er de citroenzeste aan toe. Wil je graag wat extra pit, dan kan je ook een theelepel versgeraspte gember door de rabarberstukjes mengen.
Meng de frambozen voorzichtig onder de rabarber.
Vul ovenbestendige potjes met het fruit en overstrooi met de crumble
Schuif de potjes in de oven en laat ze een half uurtje bakken op 180°C
Haal de potjes uit de oven en laat afkoelen.
Deze crumble is ook lekker als je er toefjes losgeroerde mascarpone met wat citroenzeste bij serveert.