Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Doe de bloem en de rietsuiker in een kom. Voeg de koude in blokjes gesneden Solo toe en kneed met je hand alle ingrediënten door elkaar tot een losse kruimelige structuur.
Zet even opzij.
Verwarm de oven voor op 180°C
Bereiding fruit:
Was de peren en snij in blokjes. Schillen hoeft eigenlijk niet, maar het kan.
Schraap de vanillezaadjes uit de vanillestok en meng deze samen met de honing en het citroensap onder de peren.
Voeg er dan de geweekte rozijnen bij. Je kan deze in lauw water weken, maar als je wat extra pit wil, gebruik dan rum.
Schep het fruitmengsel in een grote hittebestendige schotel en overstrooi met de crumble.
Bak de crumble zo’n 30 - 35 minuten tot de crumble mooi bruin kleurt.
Je kan de crumble al bakklaar bewaren in de koelkast om hem later te bakken. Op deze manier kan de peer nog wat marineren en geniet jij van een warme crumble wanneer het jou uitkomt.