use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Crostini met geitenkaas, chorizo en kappertjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Crostini met geitenkaas, chorizo en kappertjes

Crostini met geitenkaas, chorizo en kappertjes

Chorizo is een pikante Spaanse worst.

Deze Spaanse worst bestaat uit varkensvlees, spek, paprika, knoflook en oregano.

Lekker in paella, een stoofpotje of, zoals in dit recept, als apertiefhapje.

Chorizo is een pikante Spaanse worst.

Deze Spaanse worst bestaat uit varkensvlees, spek, paprika, knoflook en oregano.

Lekker in paella, een stoofpotje of, zoals in dit recept, als apertiefhapje.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • een half wit stokbrood
  • een eetlepel Knorr Jardinese Tuinkruiden
  • 2 verse geitenkaasjes
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 12 plakjes chorizo
  • enkele eetlepels Bertolli olijfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het stokbrood in 12 stukken. Strijk ze in met de Knorr Jardinesse Tuinkruiden.
  2. Besprenkel met olijfolie en zet even onder de grill.
  3. Werk vervoigens af met een lepel geitenkaas, een plakje chorizo en
  4. enkele kappertjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.