use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Cookies
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Cookies

Cookies

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    6

Ingrediënten
 

  • 60 g Solo
  • 110 g suiker
  • 0.5 koffielepel droge gist
  • 120 g bloem
  • 1 mespunt zout
  • 50 g cacaopoeder
  • 1 ei
  • 60 g fijngestampte zwarte chocolade
  • 4 druppels vanille-extract

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 185°.
Bereiding
  1. Meng in een kom 60 g Solo en de suiker tot een romige massa.
  2. Voeg het ei toe.
  3. Los de gist op in een beetje water en meng met de bloem, het zout en het cacaopoeder.
  4. Voeg de druppels vanille-extract toe.
  5. Voeg dit mengsel beetje bij beetje toe aan het deeg terwijl u blijft roeren.
  6. U bekomt dan een romig deeg.
  7. Voeg de stukjes chocolade toe en meng goed.
  8. Vet een bakplaat in met een beetje Solo.
  9. Doe er kleine hoopjes van de pasta op (de grootte van een koffielepel) en zorg dat u voldoende plaats laat tussen de hoopjes.
  10. Laat ze 10 à 15 minuten bakken in de voorverwarmde oven.
  11. Laat lichtjes afkoelen vooraleer u de koekjes op een rooster legt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.