Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Kwast een charlottevorm in met de Solo vloeibaar en bekleed met plasticfolie. Zet rondom de savoiardi met de gesuikerde kant naar buiten.
Haal met een scherp mes de schil van de limoen (zonder het wit) en snij ze in fijne reepjes, blancheer kort en hou apart.
Pers de limoen en 2 mandarijntjes. Verwarm het sap en smelt er de uitgeknepen gelatine in. Laat afkoelen.
Klop de room stijf met 60g suiker.
Klop de eiwitten tot schuim met 60g suiker.
Voeg de limoncello bij het sap en spatel er de room door. Meng goed en spatel er het eiwitschuim door. Stort de halfgegeleerde massa in de vorm, zorg dat de koekjes rechtop blijven staan. Dek af met folie en zet minstens 4 uur in de koelkast.
Begin een uur voor het opdienen met het konfijten van de mandarijntjes. Kook het water met de rest suiker en de vanillesuiker tot siroop. Was de mandarijntjes, dep droog en snij ze in plakjes.
Blancheer even in kokend water, schep ze met een schuimspaan uit het water en voeg ze bij de siroop. Laat op een zacht vuurtje konfijten. Gooi er het laatste kwartier de limoenzestes bij.
Keer de bavarois op een schotel en verwijder de folie.
Laat de mandarijntjes even afkoelen en uitlekken en schik ze met de schilletjes op de taart.