use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chocoladepannenkoeken
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chocoladepannenkoeken

Chocoladepannenkoeken

Gepost door Carte dOr

Gepost door Carte dOr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 bolletjes Carte d’Or Chocoladeroomijs (200 g/400 ml)
  • 150 g bloem
  • 1 ei
  • 275 ml melk
  • 25 ml water
  • olie
  • poedersuiker
  • 12 verse frambozen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de bloem en het ei in een grote kom.
  2. Klop de melk en het water erdoor tot een gladde pasta. Zet het beslag gedurende 5 minuten in de koelkast.
  3. Verwarm een kleine koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg een beetje olie toe.
  4. Giet 5 el van de pannenkoekmix in de pan.
  5. Bak de pannenkoek aan beiden kanten goudbruin.
  6. Herhaal tot je beslag op is.
  7. Verwarm de pannenkoeken onder de grill. Vouw 2 pannenkoeken in vieren tot een zakje en leg ze op een bord.
  8. Schep in ieder pannenkoekzakje een bolletje Carte d’Or Chocoladeroomijs.
  9. Bestrooi met poedersuiker en versier met verse frambozen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.