Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Verwarm de oven voor op 190 °C. Bekleed een ronde taartvorm (24 cm diameter) met bakpapier.
Verkruimel de koekjes in een kom en meng er de Solo doorheen. Het verkruimelen en mengen kunt u met de vingers doen. Voeg de fijngehakte noten toe. Schep de massa in de bakvorm, smeer gelijkmatig uit en zet in de oven gedurende 10 minuten.
Roer de margarine, suiker en vanillesuiker tot een luchtig mengsel. Voeg de helft van de caramelfudge toe, klop alles tot een smeuïge massa en voeg ten slotte de eieren, kaas en bloem toe. Zorg dat alles goed gemengd is. Verlaag de temperatuur van de oven tot 170 °C
Giet het beslag op de gebakken bodem, smeer het uit en laat 45 minuten bakken. Controleer na 30 minuten of de taart gaart. Als de bodem te bruin wordt, dek die dan af met een vel aluminiumfolie. Controleer met een tandenstoker of de taart klaar is: u prikt ongeveer in het midden van de taart en als er niets meer aan de tandenstoker kleeft wanneer u die eruit trekt, is de taart klaar. Schakel de oven uit, maar laat de taart nog even staan! Wacht tot die is afgekoeld anders zal die instorten en haar vorm verliezen. Wanneer de taart volledig is afgekoeld, kunt u aan het glazuur beginnen.
Het glazuur: leg de resterende caramelfudge in een sauspan, voeg de melk toe en laat opwarmen op een laag vuurtje tot de massa vloeibaarder wordt. Giet het glazuur op de taart. U kunt de taart ook besprenkelen met geroosterde amandelvlokken voor een stijlvolle toets.