Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Verwarm de oven voor op 180 °C/gasstand 4. Vet een broodvorm (ongeveer 25x10 cm) in en bestuif met bloem.
Meng de Solo met de suiker en de vanille en blijf mengen terwijl je de eidooiers een voor een toevoegt.
Klop in een aparte kom de eiwitten stijf. Meng er de bloem, de Maïzena en het bakpoeder onder. Voeg dit mengsel toe aan het andere mengsel. Voeg tot slot de gedroogde vruchten toe en meng alles goed.
Giet het beslag in de bakvorm.
Bak gedurende ongeveer 60 minuten. Controleer even voor het einde van de baktijd of de cake al gaar is door met een brochettestokje in het midden van de cake te prikken. Kleeft er geen deeg meer aan? Dan is de cake klaar. Haal de cake uit de vorm en laat afkoelen op een taartrekje.
Wanneer de cake afgekoeld is, kun je die nog versieren met gehakte noten en gedroogd fruit.
Bestuif de gedroogde vruchten en de noten met een klein beetje bloem voor je ze toevoegt aan het beslag. Zo verdelen ze zich beter over de hele cake en zakken ze niet naar de bodem.