feestelijk
Bruschette met zalm
Dit lekkere bruschetta recept met zalm is heel eenvoudig te maken. Door de sneetjes stokbrood te bakken in de Solo margarine worden ze lekker knapperig en krokant. Zo zet je in een handomdraai een heerlijk Italiaanse bruschetta met zalm op tafel.
Een lekker bruschetta met zalm recept maak je zo! Stokbrood met gerookte zalm wordt in dit bruschetta recept een bijzonder borrelhapje met zalm en mierikswortel.
Geef score
Kooktijd5 min
Voorbereiding
Porties

- 1 ambachtelijk stokbrood
- 30 g Solo margarine
- 150 g gerookte zalmfilet
- 1.5 el geraspte mierikswortel (potje)
- 0.5 bakje tuinkers
- Snijd het stokbrood in sneetjes. Verhit een klontje Solo margarine in een koekenpan en bak de sneetjes langs beide kanten goudbruin en krokant.
- Leg een plakje gerookte zalm op elk sneetje brood. Voeg een toefje mierikswortel toe op de zalm. Werk de bruschetta af met tuinkers. Kruid het geheel af met zout en peper.
