use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bruchetta met pesto di Ricotta en gegrilde groenten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bruchetta met pesto di Ricotta en gegrilde groenten

Bruchetta met pesto di Ricotta en gegrilde groenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 8 sneetjes ciabatta
  • 150 g kant-en klaar gegrilde, gemengde groenten op olijfolie zoals aubergines, courget
  • 1 potje Bertolli Pesto di Ricotta
  • 8 plakjes mozzarella

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Neem de groenten uit de olie en laat ze uitlekken in een zeef.
  2. Rooster de sneetjes brood heel licht en besmeer met pesto. Beleg met de verschillende groenten en dek af met 1 plakje mozzarella.
  3. Schuif de broodjes ongeveer 1 minuut onder de hete grill zodat de kaas juist opwarmt en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.