Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Neem een glazen mengkom en een diepe pot of pan waarin je de kom kan hangen.
Weeg de chocolade en breek hem in stukjes in de mengschaal. Weeg ook de Solo, snij de margarine in blokjes en doe deze bij de chocoladestukjes.
Vul de pot of pan met een bodempje water en zet hem op een zacht vuur. Hang de glazen kom met chocolade en Solo in het water en creëer op die manier een ‘bain marie’.
Laat de chocolade en de Solo smelten. Roer af en toe even.
Breek de eieren in een tweede mengschaal. Weeg de suiker en strooi hem bij de eieren. Roer het mengsel los met de garde.
Schenk het gesmolten mengsel van chocolade en Solo bij de eieren met suiker en roer met de garde.
Weeg de bloem en het amandelpoeder. Voeg beide bij het chocolademengsel en roer tot je een egaal browniebeslag krijgt.
Verwarm de oven voor tot 170°C.
Smeer enkele likjes Solo over de bodem van het bakblik, en bedek de bodem en de zijkanten met een vel bakpapier. De Solo helpt het papier te fixeren.
Schep het browniebeslag in het bakblik tot je een laag van 2 tot 3 centimeter dik hebt. Strijk het oppervlak glad.
Bak het beslag gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat het gebak afkoelen.
Hef het browniegebak uit de vorm en snij de opstaande randen weg met een groot scherp mes.
Snij het gebak in gelijke vierkantjes van ongeveer 5 bij 5 centimeter. Het hart van de brownies moet mals zijn.
Bewaar de brownies in een afgesloten koekjestrommel.