use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Brochettes van inktvis
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Brochettes van inktvis

Brochettes van inktvis

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 100 g bloem
  • zout
  • 30 g Solo Vloeibaar
  • Solo Frituurvet
  • peper
  • 1 dl bier
  • 500 g inktvisreepjes
  • citroen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng de bloem op smaak met peper en zout en roer ze met het bier en de Solo Vloeibaar los.
  2. Rijg het inktvisvlees op spiesjes.
  3. Haal ze door het beslag en bak ze in de frituurpan goudgeel.
  4. Dien ze op met de in partjes gesneden citroenen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.