use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Brochette met scampi en tonijn, gemarineerd in curry
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Brochette met scampi en tonijn, gemarineerd in curry

Brochette met scampi en tonijn, gemarineerd in curry

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 300 g verse tonijn
  • 4 stengels citroengras
  • 5 eetlepels curry poeder
  • 12 grote scampi's
  • 1 gele paprika
  • 4 eetlepels Solo vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel de scampi's maar laat de staart er aan.
  2. Snijd zowel de tonijn als de paprika in 12 gelijke delen.
  3. Meng de Solo vloeibaar met de curry.
  4. Bestrijk de tonijn en scampi's met de Solo en laat deze gedurende 10 à 15 minuutjes marineren.
  5. Spies vervolgens de tonijn, scampi en paprika op een stengel citroengras (of een satéstokje).
  6. Grill de brochettes op hoog vuur, de tonijn mag binnenin nog wat roze zijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.