hoofdgerecht
Bouillon met vis
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 50 g Solo Vloeibaar
- 4 sneetjes boerenbrood
- gehakte koriander
- 0.5 blokje Knorr Finesse groentenbouillon
- 1 ui
- 2 teentjes look
- 200 g vis (witte filet)
- 1.5 paprika (1/2 rode,1/2 groene,1/2 gele)
Voorbereiding
- Los het 1/2 bouillonblokje op in 2.5 dl warm water
Bereiding
- Snij de paprika’s in stukjes en pel en snipper de ui fijn.
- Laat ze in de Solo stoven en giet er dan de bouillon bij.
- Pers er de look bij en breng verder op smaak met peper en zout.
- Laat er de vis in garen.
- Schep er de vis uit, verdeel in flinters en voeg terug bij de bouillon.
- Toast de sneetjes brood en snij ze in stukken.
- Doe ze in de borden.
- Schik er de groenten met de vis op en verdeel de bouillon over de borden.
- Werk af met vers gehakte koriander.
