use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Blini’s met zalmpaté
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Blini’s met zalmpaté

Blini’s met zalmpaté

Zelf blini’s maken doe je voortaan zelf met dit lekkere blini recept. Een eenvoudig blini’s recept en zalmpaté recept maken dat je in een handomdraai eenvoudig een lekker kerst voorgerecht op tafel zet.

Met dit blini’s recept en zalmpaté recept zet je een feestelijk voorgerecht op tafel. Zelf blini’s maken doe je voortaan zelf met dit lekkere blini recept. Met deze blini’s met zalmpaté zet je eenvoudig en snel een lekker kerst voorgerecht op tafel.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Op tijd klaar
    20 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 180 ml halfvolle melk (kan ook met lactosevrije sojamelk)
  • 8 el zelfrijzende bloem
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 70 g gerookte zalmsnippers
  • 100 g verse roomkaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de melk met de bloem tot een glad beslag. Verhit de Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak kleine blini’s.
  2. Mix 50 g gerookte zalm samen met de roomkaas in de keukenrobot tot een gladde paté. Snijd de rest van de gerookte zalm in stukjes en meng onder de zalmpaté. Serveer met de blini’s.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.