use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Biefstuk met gecarameliseerde uien
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Biefstuk met gecarameliseerde uien

Biefstuk met gecarameliseerde uien

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • zeezout
  • peper
  • 1 eetlepel honing
  • 250 ml water
  • 500 g biefstuk
  • 5 eetlepels Solo
  • 4 uien
  • 0.5 blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereid een bouillon van 250 ml water en een half blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees.
  2. Maak de uien schoon en snij ze in ringen.
  3. Verwarm 2 eetlepels Solo in een pan en doe er de uien, de honing en de bouillon bij.
  4. Laat op hoog vuur en onder voortdurend roeren carameliseren.
  5. Verwarm in een tweede pan de rest van Solo, wacht tot de grote belletjes zijn verdwenen en leg er de steaks in.
  6. Bestrooi het vlees met zout en peper naar smaak en bak ze om en om goudbruin, naar de bakwijze van jouw keuze.
  7. Schep de uien bij het vlees.
  8. Serveer de biefstuk met de gecarameliseerde uien direct op een verwarmd bord.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.