Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Schil de aardappel en snijd in blokjes. Was de paprika, halveer, verwijder pitjes en zaadlijsten en snijd in reepjes.
Vet de ovenschaal flink in met Solo en doe er de blokjes aardappel en reepjes paprika in. Schep goed om. Steek de takjes tijm tussen de groenten en schuif de schotel in de oven. Rooster de groenten in ongeveer 25 minuten gaar. Laat afkoelen.
Zet een pan met water op en breng aan de kook. Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes. Blancheer de roosjes broccoli gedurende 2 minuten in het kokende water en giet ze af. Spoel ze in koud water, zo blijven ze mooi groen. Schep de broccoli door de geroosterde groente.
Snijd de feta in blokjes en schep die luchtig door de salade.
Maak een dressing met olijfolie en appelazijn, breng op smaak met peper en zout en garneer met geroosterde pitten.