use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Alaska Pollak met paprika's en bloemkoolpuree
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Alaska Pollak met paprika's en bloemkoolpuree

Alaska Pollak met paprika's en bloemkoolpuree

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g Alaska Pollak
  • 0.5 groene paprika
  • 0.5 oranje paprika
  • Solo Vloeibaar
  • 1 kleine bloemkool
  • 1 dl light room
  • Gehakte peterselie
  • 0.5 rode paprika
  • 0.5 dl olijfolie
  • 50 g broodkruim
  • basilicum (enkele blaadjes)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 citroensap
  • nootmuskaat

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180°.
Bereiding
  1. Snijd de filets in 2 stukken. Bak bruin in Solo en kruid met peper en zout.Bestrooi 1 kant met broodkruim. Laat enkele minuten verder bakken in de oven.
  2. Snij de paprika's in fijne blokjes. Hak de look en versnipper de basilicum.
  3. Bak de paprika samen met de look en de basilicum in de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Schik de Alaska Pollak er op en leg er een klontje Solo op.
  5. Kook of stoom ondertussen de bloemkoolroosjes gaar, pureer en kruid met peper en zout. Meng de puree met de light room en voeg gehakte peterselie en muskaatnoot toe.
Maak met behulp van 2 eetlepels kleine bolletjes van de puree.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.