Koken (én lekker eten) zit Solo-foodie en make-upartieste Leslie in het bloed. Al van kleins af aan pikte ze de passie van haar moeder en grootmoeder op om eenvoudig, maar superlekker te koken met verse producten van bij ons. Speciaal voor Solo Open Kitchen toont ze hoe je met een goed stuk vlees of gevogelte, seizoensgroenten en oogstfruit snel een overheerlijke maaltijd op tafel zet.

Ik vind smaak de essentie van een gerecht. Daarom zijn eenvoudige, snelle recepten ook vaak het allerlekkerst.

Receptvideo’s van Leslie

Steak met handgesneden frietjes

Botermalse steak, gebakken zoals jij hem graag eet. Met de hand gesneden, rustieke frietjes en een versgeklopte mayonaise. Hoe eenvoudig kan pure perfectie zijn?

Couscous met kip en merguez

Zin om eens véél groentjes op je menu te zetten vandaag? Dit heerlijke Marokkaanse eenpansgerecht is wat je zoekt! De kruidige kip en merguez maken het helemaal áf.

Taco’s met kip en guacamole

Maar een halfuurtje tijd om te koken? Dan zijn deze taco’s ideaal: gewoon kip bakken, tomaatjes snijden en avocado pureren. En dan... schelpjes vullen en smullen!

Tartiflette

Deze overheerlijke aardappelschotel is Leslies geheime wapen tegen druilerige dagen. Tover tartiflette uit je oven en het wordt gegarandeerd een zalige nazomerdag!

Pannenkoeken met gekarameliseerde appeltjes

Pannenkoeken en appel: dé klassieke love story waar je makkelijk mee scoort. Leslie toont je bovendien een trucje om de appels superlekker te karameliseren. On-weer-stáán-baar.