Als het op koken aankomt, houdt foodblogster Ellen het graag simpel, gemakkelijk en vooral snel. Op Kokerellen.be toont ze hoe graag ze experimenteert met minder bekende combinaties van vlees, vis en veggies. Kijk hoe Ellen deze 5 recepten in hooguit een halfuurtje op tafel tovert...

Tijdens de week kook ik het állerliefst lekker snel met 5 ingrediënten... of minder!

Receptvideo’s van Ellen

Quiche met prei en asperges

Ellen toont je hoe je met de witte en groene delicatesse van bij ons in een wip een overheerlijke lentequiche bakt. Zonder poespas: gewoon vullen, bakken en smullen!

Pasta met kip in tomatensaus

Pasta. Kipfilet. Tomaat. Een klein halfuurtje tijd. Meer heb je écht niet nodig om je gezin te trakteren op dit heerlijke Italiaanse pastagerecht. Wedden dat iedereen dit lust?

Chili con carne met rijst

In onze top 3 van comfortfood is Ellens easy chili con carne nu al de numero uno. Je maakt ‘m bliksemsnel met maar 5 ingrediënten. Daar kan zelfs Speedy Gonzales niet tegenop!

Hamburger met spitskoolslaatje

Naar een restaurant om een gourmetburger te eten? Da’s zonder Ellen gerekend! Maak nu zelf haar tasty burger met pestomayo en proef homemade fastfood op z’n allerlekkerst.

Taco’s met koolvis

¡Oye amigo! Met Ellen wordt origineel Mexicaans koken een makkie. Vervang de kip in je taco’s eens door spicy koolvis, pimp ze met crunchy kool en avocado en … val aan!