Ingrediënten voor 6 personen
- 150 gr magere kwark
- 4 el halvanaise
- 2 el tomatenpuree
- 1 citroen het sap
- 1 tl worchestersaus
- 4 gehakte gedroogde tomaatjes op olie
Bereidingswijze
- 1 THOUSAND ISLANDDIP
- Roer 150 gr magere kwark met 4 el halvanaise, en 2 el tomatenpuree en het sap van 1 citroen tot een glad mengsel.
- Voeg tabasco naar smaak,1 tl worchestersaus, of sojasaus en 4 gehakte gedroogde tomaten op olie toe.
- Lekker met rauwkost.
- 2 PITTIGE MAYODIP
- Meng 200 ml halvanaise met 1-2 el geraspte gemberwortelof 1 tl gemberpoeder ,2 geperste teen knoflook,1 gehakte rode peper ,zonder zaadjes en 1 el citroen of limoensap.
- GEMBER CHILIDIP
- Meng 1 el geraspte gemberwortel of fijngehakte gemberbolletjes op siroop door 6 el chilisaus en 2 el arachideolie.
- Roer er 1 el fijngehakte koriander of bieslook door.
- Lekker met tortillachips.
- 4 BLAUWE KAASDIP
- Verkruimel 100 gr blauwe kaas en roer of prak de kaas tot een dikke crème.
- Voeg 100 gr naturel roomkaas toe en meng goed.
- Roer er beetje voor beetje 5-6 el Griekse yoghurt door , totdat de dip de juiste dikte heeft.
- Roer er eventueel wat melk door.
- Voeg versgemalen peper naar smaak toe.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?