Recept 35*** (2 stemmen)

Zwoele zomeravond? Dipsausjes op tafel. Lekker met chips, brood en rauwkost.

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapjes

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1 THOUSAND ISLANDDIP
  2. Roer 150 gr magere kwark met 4 el halvanaise, en 2 el tomatenpuree en het sap van 1 citroen tot een glad mengsel.
  3. Voeg tabasco naar smaak,1 tl worchestersaus, of sojasaus en 4 gehakte gedroogde tomaten op olie toe.
  4. Lekker met rauwkost.
  5. 2 PITTIGE MAYODIP
  6. Meng 200 ml halvanaise met 1-2 el geraspte gemberwortelof 1 tl gemberpoeder ,2 geperste teen knoflook,1 gehakte rode peper ,zonder zaadjes en 1 el citroen of limoensap.
  7. GEMBER CHILIDIP
  8. Meng 1 el geraspte gemberwortel of fijngehakte gemberbolletjes op siroop door 6 el chilisaus en 2 el arachideolie.
  9. Roer er 1 el fijngehakte koriander of bieslook door.
  10. Lekker met tortillachips.
  11. 4 BLAUWE KAASDIP
  12. Verkruimel 100 gr blauwe kaas en roer of prak de kaas tot een dikke crème.
  13. Voeg 100 gr naturel roomkaas toe en meng goed.
  14. Roer er beetje voor beetje 5-6 el Griekse yoghurt door , totdat de dip de juiste dikte heeft.
  15. Roer er eventueel wat melk door.
  16. Voeg versgemalen peper naar smaak toe.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?