Ingrediënten voor 24 personen
- 50 g geraspte gedroogde kokos
-
100 g Solo (kamertemp.)
- 20 g cacao (ca. 2 el)
- 40 g suiker
- 3 g vanillesuiker (ca. 0.5 tl)
- 150 g havermout
- 10 g koud water (ca. 1 el)
Bereidingswijze
Strooi de kokos op een bord. Meng in een grote kom met een pollepel of mixer de Solo met de cacao, de suiker, de vanillesuiker, de havermout en het water. Rol van het mengsel, als het goed gemengd is, 24 balletjes. Rol ze door de kokos. Bewaar ze in een afgesloten bakje in de koelkast.
Tip
Leg de balletjes in papieren bonbonvormpjes op een schaal of leg ze in een leuk doosje om cadeau te geven.
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door pascal lekker op 28 februari 2017 om 13u18
origineel bedankt
Gepost door Solo op 08 maart 2017 om 09u56
Hey Pascal, dankjewel! Probeer het maar uit :)! Smullen maar! Groetjes, het Solo-team
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?