Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 Kilo Runderpoulet
  • 1 Kilo Uien
  • 300 Ml Azijn
  • 2 Eetlepels Stroop
  • 3 Theelepels Peper
  • 1 Theelepel Vleeskruiden
  • 1 Theelepel Laurierpoeder
  • 1 Theelepel Kruidnagelpoeder
  • 4 Eetlepels Suiker
  • 2 Potjes Maggi vleesjus (poeder)

Bereidingswijze

  1. Vlees en uien bakken, daarna azijn erbij en de pan verder vullen met water zodat de uien en vlees onder water staan, dan ongeveer 4 uur laten sudderen.
  2. ( tussendoor eventueel wat water erbij doen) Als het goed gaar is de kruiden en stroop erbij doen. Als laatste de Maggi vleesjus erbij doen.
  3. Eet smakelijk

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?