Breng de groentenbouillon aan de kook met de aardappelblokjes en pastinaakblokjes en laat +/- 15 min gaar worden. Giet af , laat even drogen op het vuur en pureer.
Voeg de melk , de zongedroogde tomaatjes (fijn gesneden) en de olie toe en meng samen met de geraspte mozarrella .
Gepost door drekejanssens op 04 november 2015 om 18u17
ondertussen meerdere malen gemaakt.
met vis.
met goulash.
met stoofvlees....
telkens even lekker en verrassend...
heb recept doorgegeven en meerdere personen maakten het meermaals...
een toppertje, met zéér goede verhouding werk/resultaat/prijs....
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door drekejanssens op 04 november 2015 om 18u17
ondertussen meerdere malen gemaakt. met vis. met goulash. met stoofvlees.... telkens even lekker en verrassend... heb recept doorgegeven en meerdere personen maakten het meermaals... een toppertje, met zéér goede verhouding werk/resultaat/prijs....
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?