Zuiderse Pastinaakstoemp

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng de groentenbouillon aan de kook met de aardappelblokjes en pastinaakblokjes en laat +/- 15 min gaar worden. Giet af , laat even drogen op het vuur en pureer.
  2. Voeg de melk , de zongedroogde tomaatjes (fijn gesneden) en de olie toe en meng samen met de geraspte mozarrella .
  3. Breng op smaak met Italiaanse kruiden

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door drekejanssens op 04 november 2015 om 17u17

ondertussen meerdere malen gemaakt. met vis. met goulash. met stoofvlees.... telkens even lekker en verrassend... heb recept doorgegeven en meerdere personen maakten het meermaals... een toppertje, met zéér goede verhouding werk/resultaat/prijs....

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?