Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - snij de paprika's, courgette en aubergine in blokjes
  2. - verwarm wat olijfolie in een ruime pan en bak de ui- en looksnippers glazig
  3. - voeg de paprikablokjes, courgette en aubergine aan toe en roer stevig om
  4. - doe er de tomatenstukjes, bouillonblokje en kruiden bij en breng aan de kook, laat pruttelen tot de groenten beetgaar zijn
  5. - bak het gehakt rul in een droge koekenpan met antiaanbaklaag
  6. - voeg het gehakt en ketchup toe aan de saus en breng op smaak met peper, zout en tabasco
  7. - schep een lepel saus op de bodem van een ovenschaal
  8. - bestrooi met wat kaas
  9. - bedek met lasagnevellen en herhaal saus en kaas
  10. - voeg na de kaas, een laag spinaziebladen en een lasagnevel toe
  11. - herhaal nogmaals saus, kaas... tot de schaal vol is
  12. - eindig met een laag spinazie die je volledig afdekt met de gemalen kaas
  13. - verwarm de oven voor op 190°C
  14. - plaats de schotel in de oven tot de kaas goudbruin is en de lasagne gaar

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?