Recept 05 (0 stemmen)

Zuiders stoofpotje van kabeljauw

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. schil de aardappelen, spoel ze en verdeel in stukken. Hak de tomaten in grove stukken. Snipper de teentjes knoflook en de ui fijn en hak de peterselie fijn Stoof de gesnipperde ui en knoflook samen met de peterselie aan in de olijfolie in een ovenbestendige pan met deksel. Voeg er de gehakte tomaten, tomatenconcentraat, aardappelen en de saffraan aan toe. Kruid met peper en zout en roer om
  2. leg er de kabeljauw op. vul aan met water tot alles onder staat. Zet het deksel op de pan en zet in een oven van 200°C gedurende 30 à 35 minuten. Roer halverwege de gaartijd voorzichtig om
  3. serveer met een takje verse peterselie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie