use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gevulde inktvis
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevulde inktvis

Gevulde inktvis

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 50 g Solo
  • 300 g shii-take
  • zout
  • 2 dl light room
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • peper
  • 1 ui
  • 8 gereinigde inktvissen
  • 1 teentje look
  • 2 dl droge witte wijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de ui. Stoof in de Solo en voeg er de in stukken gesneden paddestoelen bij. Breng verder op smaak met peper en zout.
  2. Laat afkoelen en vul er de inktvis mee.
  3. Zet ze met een tandenstoker vast. Doe ze in de pan. Giet er de wijn, de tomatenpuree en de light room bij. Breng op smaak met peper en zout en laat op een matig vuur 20 minuten garen.
Dien op met wilde rijst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.