Recept 05 (0 stemmen)

Zonnevis met pepersaus

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. kook de spinazie en laat uitlekken
  2. kook de aardappelen, plet ze, voeg wat room en kruiden toe (nootmuskaat, zout), meng de garnaaltjes eronder (bewaar er enkele voor de versiering)
  3. bak de vis aan beide kanten aan in goeie boter, dit is een vaste vis, dus deksel erop
  4. voeg -wanneer bijna klaar- 2 kl peperbollen en sap toe
  5. overgiet met een klein glaasje cognac toe en flambeer (weg van dampkap!!)
  6. laat saus indikken met de room
  7. leg de uitgelekte spinazie in een ring, voeg hierop patatjes toe en versier met laatste garnaaltjes
  8. leg de vis op het bord en overgiet deze met de zonnevis
  9. Heerlijk !
  10. Smakelijk !

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie