Ingrediënten voor 2 personen
- 2 KL gemengde pepers in sap
- 2 stuks zonnevis,gekuist en met vel
- 1 dl room
- 1 glaasje cognac
- 5 stuks aardappelen
- 100 gram garnalen
- 450 gram bladspinazie
Bereidingswijze
- kook de spinazie en laat uitlekken
- kook de aardappelen, plet ze, voeg wat room en kruiden toe (nootmuskaat, zout), meng de garnaaltjes eronder (bewaar er enkele voor de versiering)
- bak de vis aan beide kanten aan in goeie boter, dit is een vaste vis, dus deksel erop
- voeg -wanneer bijna klaar- 2 kl peperbollen en sap toe
- overgiet met een klein glaasje cognac toe en flambeer (weg van dampkap!!)
- laat saus indikken met de room
- leg de uitgelekte spinazie in een ring, voeg hierop patatjes toe en versier met laatste garnaaltjes
- leg de vis op het bord en overgiet deze met de zonnevis
- Heerlijk !
- Smakelijk !
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?