Recept 15* (1 stem)

Zonnevis met Duvel

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng de visbouillon met het bier aan de kook, kruid met pezo en pocheer hierin de vis.
  2. Haal de vis uit de bouillon, dek af met aluminiumfolie en houd de vis warm in een oven van 50°. Voeg de room bij het kookvocht en laat het inkoken.
  3. Snijd de gewassen en geschilde appelen in blokjes en voeg die bij de saus.
  4. Kruid met de dragon en peterselie en laat de appelen gaar koken.
  5. Was de champignons, snijd ze in reepjes en stoof die vervolgens gaar in wat solo.
  6. Voeg tenslotte de champignons, zonder kookvocht, bij de saus.
  7. Schik de vis op warme borden en nappeer met de saus.
  8. Versier met peterselie, dragon en eventueel met bieslook.
  9. Dien op met een weinig puree of vers stokbrood.
  10. Variatie: Vervang de zonnevis door roodbaars, dorade of kabeljauw.
  11. Wat drinken wij hierbij: een Chardonnay, een Rieslig of een Gewurztraminer.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie