Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en zet ze apart. Meng in een kom de broodkruimels, Parmezaanse kaas, zout en peper. Breek de eieren boven een andere kom en klop ze los. Doe de bloem met wat zout en peper in een derde kom. Haal elke moot vis eerst door de bloem, dan door het ei en tenslotte door het broodkruimmengsel.
  2. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking ‘al dente’. Verhit ondertussen een scheut extra vergine olijfolie en wat margarine in een koekenpan op hoog vuur. Leg de visfilets erin en bak ze voorzichtig 2 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
  3. Giet de pasta af meng er de pesto rosso, de geroosterde pijnboompitten en de gehalveerde kerstomaatjes door. Snijd de moten vis diagonaal door en serveer ze op de tagliatelle.

Tip

Door te bakken in een mengsel van olijfolie en margarine, maak je gebruik van de beste kwaliteiten van beide. Je profiteert van de hoge verhittingsgraad van de olie zonder dat de margarine aanbrandt en je gerecht krijgt tegelijkertijd ook de lekkere, volle smaak van de margarine.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?