Recept 35*** (2 stemmen)

Zongedroogde-tomatensoepje met rauwehamstengels

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

hapjes

tijd
10 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng de pastasaus met 4 dl water aan de kook. Pureer 2 min. met een staafmixer. Voeg naar smaak peper en zout toe. Hak de peterselie fijn. Halveer de plakjes ham en draai ze om de bovenkant van de soepstengels.
  2. Schenk de soep in 6 soepkommen of 12 kleine glaasjes. Schenk in elk een theelepel olijfolie en bestrooi met de peterselie. Zet de soepkommen of glaasjes op bordjes en leg de soepstengels erbij.
Tip

Deze soep is op een warme zomerdag ijskoud ook heel lekker.

Lekker anders: Maak op dezelfde manier rodepepersoep met Bertolli Pastasaus Arrabiata.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?