Ingrediënten voor 6 personen
- 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Zongedroogde tomaten
- peper, zout
- 2 takjes peterselie
- 6 tl Bertolli Olijfolie Classico
- 3 of 6 plakjes rauwe ham
- 6 of 12 soepstengels
Bereidingswijze
- Breng de pastasaus met 4 dl water aan de kook. Pureer 2 min. met een staafmixer. Voeg naar smaak peper en zout toe. Hak de peterselie fijn. Halveer de plakjes ham en draai ze om de bovenkant van de soepstengels.
- Schenk de soep in 6 soepkommen of 12 kleine glaasjes. Schenk in elk een theelepel olijfolie en bestrooi met de peterselie. Zet de soepkommen of glaasjes op bordjes en leg de soepstengels erbij.
Tip
Deze soep is op een warme zomerdag ijskoud ook heel lekker.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?