Recept 55***** (3 stemmen)

Zongedroogde tomaten tapenade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dipsaus

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de zon gedroogde tomaten uitlekken en vang het vocht op.
  2. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine of maal alles fijn in de blender of met de staafmixer. Hou je van een fijne structuur, maal dan langer en geef je de voorkeur aan een grovere structuur maal dan wat korter. Doe vooral, wat jij lekker vindt.
  3. En voeg gewoon wat meer olie toe, als je de tapenade te droog vindt. Heerlijk met kaas op de boterham of op een toastje bij de borrel.

Bron: Eigen recept en foto

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 25 april 2016 om 14u21

Simpel hapje zó gemaakt, maar erg lekker.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie