Zomerse wrap

Bart van Roeckiesworld houdt van eenvoudige recepten en gerechtjes die snel klaar zijn, maar altijd boordevol smaak en kleur zitten. Deze wrap is perfect voor een zomerse lunch of zonnige picknick. Lekker licht met de kalkoen en bovendien snel klaar. Laat de zomer maar komen!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de kalkoen in Solo Vloeibaar en snijd nadien in fijne reepjes.
  2. Maak de wasabimayonaise door de eidooier te mixen met de wasabipasta, het citroensap en de mosterd. Voeg al mixend de olie toe zodat er een mayonaise ontstaat. Kruid af met peper en zout.
  3. Leg vervolgens de wraps open. Smeer in het midden een klein beetje wasabimayonaise.
  4. Leg daar bovenop de gemengde sla, enkele schijfjes avocado, de gegrilde kalkoenreepjes en de gesnipperde lente-uitjes.
  5. Vouw de wrap eerst langs onder toe en vouw nadien de zijkanten naar binnen. Rol de wrap op van onder naar boven en snijd in twee met een scherp mes.
  6. Bind er een touwtje rond om alles goed samen te houden.
  7. Maak het geheel af met een paar toefjes wasabimayonaise en wat extra lente-uitjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?