Zomerse salade Mediterranee

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes en kook ze in water waaraan een bouillonblokje is toegevoegd in 15 minuten gaar en giet af.
  2. Snij ondertussen alle groenten fijn.
  3. Meng voor de dressing 3 volle eetlepels Griekse yoghurt met 1 volle eetlepel mayonaise en peper en zeezout uit de molen naar smaak en de knoflook.
  4. Doe de aardappels met de groente in een schaal of kom en meng alles meteen scheutje olijfolie. Voeg als laatste de dressing toe en meng het geheel tot deze verrukkelijke salade.
  5. Lauwwarm heerlijk, maar ook gekoeld en uitsteken bij een zomerse bbq

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 10 september 2016 om 22u26

Heerlijk in de smaak gevallen bij mijn bbq2gasten.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?