Zomerse penne met kerstomaten en mozzarella

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. (15 min.)
  3. - Snipper de knoflookteentjes, lente-uitjes en peterselie fijn.
  4. - Scheur de mozzarella in stukjes.
  5. - Snij de kerstomaatjes in 2.
  6. Bereiding
  7. (15 min.)
  8. Kook de pasta al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
  9. Doe ondertussen de olijfolie, de kerstomaten, het knoflook, de lenteuitjes en de peterselie in een kookpot en verwarm op een heel zacht vuurtje (niet stoven of sudderen).
  10. Giet de pasta af en meng onmiddellijk onder de opgewarmde tomaatjes. Kruid met zwarte peper en zout.
  11. Afwerking
  12. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de stukjes mozzarella. Serveer met een slaatje.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?