Zomers amandel-griesmeel toetje

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 eieren
  • 30 gram amandelschaafsel
  • 250 ml slagroom
  • 50 gram witte basterdsuiker
  • 1 pakje =90 gram griesmeelpudding amandel
  • 125 gram diepgevroren frambozen/rood fruit

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160º . Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan in 3 min. goudbruin. Af laten koelen.Klop met een garde slagroom, creme fraiche, eieren, suiker en griesmeel door elkaar.
  2. Verdeel de helft van het schaafsel en de bevroren frambozen over 4 ramequins van 9 cm ø, schenk het beslag erover en bestrooi met de rest van het schaafsel. Bak de soufflees in ca. 35 min. in het midden van de oven goudbruin. Lauw of koud serveren.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?