Zoete warme brietaart met rode vruchtencompote

3 (3)
50 min

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Kneed de bloem, 50 g suiker, de melk en de Solo tot een glad deeg en doe het in een taartvorm.
  2. Klop de eieren los met 80 g de suiker en de Solo Crèmefine Cuisine en breng op smaak met kaneelpoeder.
  3. Giet in de bakvorm. Verwijder de korsten van de kaas en verdeel hem in stukjes.
  4. Doe ze in de taartvorm.
  5. Schuif de taart 25 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
  6. Stoof de vruchten met de rest van de suiker en de geraspte gele schil van de citroen tot een fruitige compote.
  7. Bestuif de taart met de bloemsuiker en dien op met de compote.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?