Altijd weten wat je gaat eten?
Zoete warme brietaart met rode vruchtencompote
Bereidingswijze
- Kneed de bloem, 50 g suiker, de melk en de Solo tot een glad deeg en doe het in een taartvorm.
- Klop de eieren los met 80 g de suiker en de Solo Crèmefine Licht en breng op smaak met kaneelpoeder.
- Giet in de bakvorm. Verwijder de korsten van de kaas en verdeel hem in stukjes.
- Doe ze in de taartvorm.
- Schuif de taart 25 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
- Stoof de vruchten met de rest van de suiker en de geraspte gele schil van de citroen tot een fruitige compote.
- Bestuif de taart met de bloemsuiker en dien op met de compote.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?