Zoete couscous met abrikozen, mango en safraan, yoghurt

Wist je dat je zoete couscous een heerlijk nagerecht is? Niemand die dit ziet aankomen: probeer het zelf en verras iedereen.

2 (2)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng het sinaasappelsap aan de kook met de suiker en de saffraan en giet dit over de couscous, dek goed af en laat 10 à 20 minuten zwellen.
  2. Roer de yoghurt en de honing door de couscous.
  3. Schil de mango en snijd deze in kleine stukjes, snijd de abrikozen in kleine stukjes. Houd wat van de vruchten apart voor de afwerking en meng de rest van de vruchten onder de couscous.
  4. Verdeel alles over 4 à 6 dessertschaaltjes, zet ze minimum 2 uur in de koelkast.
  5. Werk af met wat vruchten en een blaadje munt of citroenmelisse.

Tip

Voor je zoete couscous gebruik je best dezelfde hoeveelheid water als couscous. Zo absorberen de korrels al het vocht.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?