ZOETE CHILISAUS.

Maak je zoete chilisaus eens zelf. Niks moeilijk aan: gewoon de stapjes in dit recept volgen. Overheerlijk bij loempia's of oosterse kipsaté!

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de ui, knoflook, chilipeper en het sap van 1 sinaasappel in een pannetje . Breng het aan de kook en laat het 4-5 minuten zachtjes pruttelen tot het sap bijna verdwenen is. Voeg dan de rest van het sap toe met de honing, azijn en de ketchup . Laat nog 2-3 minuten zachtjes koken tot het iets indikt. Serveer warm of koud. . .

Tip

Deze zoete chilisaus bewaart makkelijk enkele weken in een gesloten pot  in je koelkast

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?