Recept 05 (0 stemmen)

Zoete bliksem met appel en spek

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken, doe ze in een pan met ge zoute water en laat ze 15 min koken. Giet af en laat droogstomen.
  2. Schil de appels en snijd in kwartjes en verwijder het klokhuis. Snij daarna in blokjes. Snij de uien in halve ringen. Verhit de boter in een koekenpan en stoof 10 tal min de appels en de uien .
  3. Verhit een pan zonder vet en grill het spek erin.
  4. Doe de gestoofde appels en uien bij de aardappelen en stamp met een pureestamper tot grove puree. Breng op smaak met de mosterd en peper en zout. Serveer met het gegrilde spek.

Bron: Albert Hein

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie