Ingrediënten voor 8 personen
- 2 vellen bladerdeeg (eventueel voorgebakken)
- 2 zoete aardappelen
- 300 g Solo, in blokjes
- 4 eieren
- 500 g suiker
- 1 eetlepel zetmeel
- 2 koffielepels vanille-extract
- 60 g gecondenseerde melk
- 1 koffielepel geraspte citroenschil
Bereidingswijze
- 1) Verwarm de oven voor op 200°C.
- 2) Kook de aardappelen +/- 45 minuten in een grote hoeveelheid kokend water tot ze gekookt en mals zijn. Schil ze vervolgens.
- 3) Meng de hete aardappelen in een kom met de Solo. Voeg de suiker toe en meng. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng goed.
- 4) Verdeel de vulling over de twee vellen bladerdeeg en bak goudbruin op 200°C.
- Een traditionele taart voor Thanksgiving!
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door Solo op 26 april 2013 om 16u50
Ja klopt Beccatje!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?